LONG SING LEEUWARDEN

LONG SING LEEUWARDEN Chinees specialiteiten restaurant

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 2982 beoordelingen
30 mrt 2020 om 20:48 Eten kwam ruim een uur te laat, zou fijn zijn als dit beter gecommuniceerd kon worden. Verder was het eten uitstekend! Wel hebben we ipv de nasi goreng een bami ontvangen.
30 mrt 2020 om 20:48 Bezorging snel en eten goed/lekker
30 mrt 2020 om 16:55 jammer dat jullie niet tijdig ons geïnformeerd dat eten bezorgen langer ging duren. uit eindelijk zelf opgehaald toen was het zomaar klaar 10 min. tip: klanten beter en tijdig informeren over de status bestelling.
30 mrt 2020 om 11:29 Hele goede ervaringen, eten altijd warm en smakelijk. Prima
30 mrt 2020 om 8:51 Omdat het misschien druk kon zijn hadden we om 13 uur in de middag al besteld voor bezorgtijd 17.45 uur. Na een telefoontje om 18.20 uur, ontvingen we de maaltijd pas rond 18.35 uur. Zonder enig excuus. Wij bestellen niet weer...
30 mrt 2020 om 7:26 vreselijk slecht, 2 en half uur moeten wachten op twee loempia's, dan ook nog koude loempia's geleverd. Begrijp dat het druk is qua corona, maar dit slaat alles. Ik bestel hier voorlopig niet meer
29 mrt 2020 om 22:20 Eten kwam 3 uren later!!
29 mrt 2020 om 20:51 Bezorgtijd op zo snel mogelijk gezet er vanuitgaande dat er in deze tijd veel gebruik van gemaakt wordt(zie de auto met regelmaat voorbij rijden) dus de duur van het bezorgen was voor ons niet belangrijk. Het eten was goed en wij hebben heerlijk gegeten.
29 mrt 2020 om 20:40 Ik had in mijn bevestigingsmail staan 18:15 dit is de tijd die ik gekozen had om 18:30 nog niks bezorgd. Na gebeld te hebben bleek dat er bij jullie een andere tijd stond. Er werd niet de moeite gedaan dit op te lossen en ik heb de bestelling geannuleerd
29 mrt 2020 om 20:28 Lange bezorgtijd. Logisch door deze omstandigheden. Heb hier alle begrip voor. Verder prima eten
29 mrt 2020 om 20:24 30 minutes te laat
29 mrt 2020 om 17:02 Bestelling duurde 2 uur en 40 min, zonder van te voren even te bellen dat het een 2 uur later komt. Absoluut geen stijl, zonde van mijn geld en tijd. Bestel hier niet !