LONG SING LEEUWARDEN

Recentebeoordeling


4 sterren uit 5131 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Long Sing Leeuwarden. Meer weten? Ontdek meer

26 mei 2024 om 19:31 Wij hebben het na 2 uur nog steeds niet, maar wel de vraag wat we van de bestelling vinden...
24 mei 2024 om 20:02 Geweldig. Precies op de afgesproken tijd, warm en heerlijk eten. En wat een ruim aanbod. Echt een aanrader dit
21 mei 2024 om 19:50 De helft van de lauwe sushi kwam aan. Gelukkig gecompenseerd met koude spiezen die ik niet bestelde. Om medische redenen vegetariër dus de container in met die spiezen. Nooit meer hier bestellen.
21 mei 2024 om 6:39 Super
20 mei 2024 om 22:36 Hele goeie kwaliteit sushi. Echt een aanrader!
19 mei 2024 om 22:25 Voor het eerst besteld maar prima bevallen.
17 mei 2024 om 10:39 Als altijd stipt op tijd bezorgd en we hebben weer heerlijk gegeten!
14 mei 2024 om 18:23 Eten is altijd lekker en bezorging precies op tijd
13 mei 2024 om 8:32 Bezorgtijd was echt slecht. 2x gebeld, maar ipv 19.00 kwam bezorger 20.15u . Tijdig besteld, dus ik vind zondag geen excuus . Eten viel ook tegen. Plakkerige sushi. Zeker niet voor herhaling vatbaar
12 mei 2024 om 21:04 Eten was lekker. Bezorging duurde wel wat lang. Bijna een een uur en drie kwartier. Maar dat valt te begrijpen. We wonen 20 minuten van de stad en de bestelling was op zondag.
12 mei 2024 om 20:32 Bestelling was prima op tijd Loempia was slap en koud niet veel inhoud. L
10 mei 2024 om 20:54 Heerlijk gegeten alleen had ik babi in ketjapsaus besteld maar kreeg babi in een soort tomatensaus. Jammer.