LONG SING LEEUWARDEN

LONG SING LEEUWARDEN Chinees specialiteiten restaurant

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 4396 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Long Sing Leeuwarden. Meer weten? Ontdek meer

20 mei 2022 om 11:01 was lekker
18 mei 2022 om 19:39 Snel. Prima.
15 mei 2022 om 21:38 Eten was goed en warm. Helaas alleen een klein foutje met de bestelling, geen nasi maar 2x bami geleverd.
15 mei 2022 om 20:38 Bestelling heel snel geleverd, verder heerlijk gegeten
15 mei 2022 om 20:32 We werden gebeld dat het 15 minuten later werd. Dat vond ik erg netjes alleen kwam het eten niet 15 minuten later maar ruim 50 minuten later.
13 mei 2022 om 18:34 Eten was koud!!!
12 mei 2022 om 12:02 Ik ben. Nee.. Ik was altijd wel tevreden over t eten. Dit keer echter niet. Bami is futloos smakeloos hapje aan 't zijn.. Nee erg jammer. En ik bestelde rond 1 uur denk ik.. Zo ongeveer maar bezorgen duurde echt te lang.
9 mei 2022 om 21:18 alles goed
6 mei 2022 om 7:38 eten was koud
1 mei 2022 om 20:33 Duurde 2,5 uur
28 apr 2022 om 21:39 Lekker warm minimenu en snel geleverd.
21 apr 2022 om 19:40 Zoals altijd heerlijk eten, goede bezorging. Maar 10 min later dan mijn wenstijd.