LONG SING LEEUWARDEN

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 4669 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Long Sing Leeuwarden. Meer weten? Ontdek meer

4 feb 2023 om 20:19 Prima
3 feb 2023 om 12:33 Beste Chinees van leeuwarden !!
30 jan 2023 om 1:16 We kregen niet wat we besteld hadden.
29 jan 2023 om 21:34 eten was koud en slof. Bezorging anderhalf uur later. Bestellen niet weer bij Long Sing. Na telefonisch indienen van de klacht zouden we na de drukte terug worden gebeld door een leidinggevende van Long Sing. Nu 21.30 uur moeten ze nog steeds bellen.
29 jan 2023 om 20:52 Je kunt alleen maar 90 minuten aanvinken op zijn meest maar bestelling kwart voor 7 besteld en deze werd pas 10 voor 9 afgeleverd. Lijkt nergens naar.
29 jan 2023 om 20:27 2,5uur op ons eten moeten wachten. Echt super slecht vind ik dit! Zit met kinderen te wachten
28 jan 2023 om 22:51 Lekker eten, volgens belofte bezorgd
28 jan 2023 om 22:02 Bijna een half uur te vroeg. Ik was dus nog niet thuis. Gelukkig kon het aangenomen worden maar was koud aan het worden thuis..
28 jan 2023 om 19:59 Eten was weer heerlijk en lekker warm
27 jan 2023 om 21:48 T kwam een uur te laat, en t eten was koud!!! Long Sing gaat extreem zeer hard achteruit. Het geld niet waard!! Niet meer bestellen en uit t assortiment halen!
25 jan 2023 om 22:57 Hele vieze sushi, droog en vieze onnatuurlijke vissmaak. Zo zonde van je geld.
22 jan 2023 om 22:44 om 15:15 alvast besteld voor 19:00 zodat ik na werk kon eten. het eten is uiteindelijk 20:20 pas aangekomen, terwijl ze ook nog via thuisbezorgd hadden aangegeven dat het gewoon om 19:00 zou komen. Na 2x bellen pas gekomen.